Håller på att landa…

Haft möte på tassen idag med alla inblandade, af, samspelet, tassen och jag. Kommit fram till att jag får vara kvar på tassen i 6 månader. Det är en sån lättnad att få veta hur lång tid jag har där, förut har det bara tagits beslut om korta perioder åt gången.

Eftersom jag fått min diagnos, add och atypisk autism så måste jag få tid till att landa i allt va det innebär. Jag ska få prova ny medicinering och komma till vuxenhabiliteringen. Det är mycket nytt att landa i och jag behöver verkligen tid på mig att bearbeta allting.

Även om jag misstänkt add själv så känns det ändå lite tungt att jag faktiskt måste leva med det hela livet,  det är inget som går att bota utan jag måste lära mig att leva med det och det blir lite mer svart på vitt nu. Jag får helt enkelt lära mig att hitta verktyg som underlättar för mig när jag kommer ner i dessa svackor. Livet kan kännas så enormt jobbigt i vissa perioder, tror inte det går att förstå känslan om man inte upplevt den. Jag hoppas verkligen att af kommer hjälpa mig med att få en anpassad arbetsplats så småningom för jag kan omöjligt se hur jag skulle orka med att jobba heltid på en ”vanlig” arbetsplats,  jag blir alldeles för trött både fysiskt och psykiskt.

Nu ska jag ladda en pyttestund innan det är dags att hämta barn och sen väntar en em med alla vardagliga måsten 😉

Kram ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s