Nystart?!

Mycket har hänt sen sist jag skrev här, vilket va en evighet sen. Men jag kallar mig själv för en ”periodare”, som tröttnar lika fort på saker som jag börjar med det. Lusten faller på och det går i 180, allt är kul och flyter på tills det sen tar stop och lusten är som bortblåst. Sen att saker finns kvar och snurrar i mitt huvud är en annan historia, det är förbaskat svårt att komma till skott med saker ibland/oftast även om det är saker jag verkligen älskar.

Känner väl lite smått att skrivarlusten smyger sig på igen fast att jag kanske ska ändra eller göra tillägg på inriktningen. Självklart ska jag ha med min kreativa sida, det är ju Jag, men jag funderar även på att inkludera hälsa i olika synvinklar.

Haken är bara att jag är rädd för att tröttna. Men det skadar kanske inte att göra ett försök?

Jag har så himla mycket idéer i mitt huvud så ibland vet ja inte vart ja ska ta vägen, det är så mycket jag vill göra men såå lite energi i min kropp för att få det gjort. Jag vill hitta sätt att hjälpa andra när vardagen inte är så lätt för det är nåt jag verkligen känner starkt för, antagligen för att jag själv har mycket sånt i mig.

Nu har ja ätit lunch och känt mig duktig 😉 att äta är ett nödvändigt ont för mig känns det som, har inte problem med att hoppa över måltider men då slår ju tröttheten till och mycket annat. Så nu har jag blivit beordrad av min psykiatrisköterska att försöka äta regelbundet tills nästa gång vi ses för o se om jag känner nån skillnad rent energimässigt.

20140324-131606.jpg

Nu är det dags att hämta hem barn ❤
Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s