Nytt hopp om livet

Ända sen jag började gå i hypnoterapi hos Madelen på för min sociala fobi och ångest så har mitt liv förändrats en hel del. Det va verkligen inte en enkel rak väg dit men det va tydligen meningen att jag skulle hamna där och det är jag så tacksam för. Jag har fått en ny syn på livet och känner ett inre lugn som jag aldrig känt innan. Även om jag har lång väg kvar så är jag på rätt väg och jag tänker inte ge upp.

Madelen öppnande upp ett nytt sätt att se på livet och visade mig en ny väg att gå. Jag har bestämt mig för att gå min egen väg och jag känner mer nyfikenhet över livet och framtiden nu än förut, då det bara va hopplöshet.

Har alltid haft ett intresse för det lite mer ”andliga” eller vad man nu ska kalla det, men inte riktigt tagit det till mig ordentligt förut. Mest varit en spännande grej att höra andras historier och titta på ”Det okända”. Nu har jag fått prova på hypnos, meditation, innebörden med det undermedvetna och att drömmar faktiskt betyder mer än man tror. Det är väldigt intressant.

Madelen berättade en sak för mig som gav mig mycket eftertanke men det tänker jag hålla för mig själv ett tag för att se vart det tar mig 😉

Idag fick jag ett mysigt paket med posten. Jag hade beställt lite eteriska oljor och kristaller/ädelstenar till mig själv.

20131031-142716.jpg

Eukalyptus öppnar upp luftvägarna och är bra vid förkylningar. Den är fokuserande och uppiggande.
Lavandin: korsning mellan lavendel och spiklavendel. Den är avslappnande och kan användas vid stress. Perfekt att ha i sovrummet innan man ska sova. Håller även insekter borta.

Ametist: (lila) Är djupt lugnande för tankar och känslor. Sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem. Bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress. Används vid meditation och healing.

Grön Aventurin: bygger upp självkänslan och för med sig harmoni och balans. Allmänt helande som ger dess ägare självkänsla och självförtroende.

Ja nog om mitt flummiga snack, idag har jag försökt mig på lite städning. Trist bara att det ska va så otroligt tråkigt 😉

Emelie har varit sjuk hela lovveckan, trist såklart men jag hoppas hon är på väg tillbaka nu så vi kanske kan hitta på nåt kul i helgen.

Nu hoppas jag Emelie slocknar en stund på soffan så hon får samla in lite extra krafter ❤

Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s