Drömmar får finnas

Jag har haft några riktigt jobbiga dagar. Började i torsdags kväll med illamående och fortsatte sen hela fredagen med illamående och magont. På lördagen åkte jag och barnen till pappa/morfar och Elvy i deras stuga. Syrran kom också dit. Illamåendet gjorde sig påmind lite då och då.

På söndagen fyllde Leo 8 år. Det firade vi med paket, tårta och sen ett biobesök. Moster Anna var snäll och passade Emelie. Dock så eskalerade illamåendet och magsmärtorna under eftermiddagen och jag spenderade dagen i sängen och soffan med massa ont. Ringde rådgivningen men dom kunde inte säga vad det kunde vara. Tyckte jag skulle ringa vc på måndag morgon. Måndagen kändes lite bättre med mindre ont men då slog ångesten till rejält istället och jag ringde aldrig någon vc.

Igår kändes allt lite lättare, inget illamående eller ont, bara lite orkeslös och ångest, men jag kände ändå att jag var på väg att ta mig upp igen. Idag känner jag mig riktigt pigg och på bra humör. Antar att det är stressen som tagit ut sin rätt och kroppen talar om att det blivit för mycket av allting. Tur att jag har min älskling som stöttar mig så otroligt mycket, tar emot mig när jag faller och hjälper mig upp ❤ Tack!

 

Idag både regnar det och är solsken. Är sugen på att gå ut i skogen och plocka lite blåbär. Kanske göra en paj om man hittar tillräckligt. Emelie sover nu så jag kanske får passa på att städa upp lite hemma och hoppas på att solen håller sig kvar tills hon vaknat.

 

Och så det här med drömmar då. Min underbara livscoach Madelen som jag gick hos ett tag frågade mig om jag hade drömmar. Jag svarade att jag inte visste. Då frågade hon mig om jag hade drömmar som jag vet inte kommer uppfyllas och som jag då lagt åt sidan och bad mig svara på samma fråga utan att tänka realistiskt. Klart det finns drömmar då, om man bara får tänka utanför verkligheten. Då sa hon att man faktiskt får ha drömmar fast man vet att dom kanske aldrig kan bli sanna, för kroppen mår bra av att få drömma och ha mål även om det bara stannar i tanken och drömmen. Man ska inte kassera en dröm bara för att man inte kan uppnå den. Låt den finnas där så kanske man blir uppmuntrat till en massa andra mindre drömmar som faktiskt kan bli sanna, och vem vet, kanske man kommer till den där stora drömmen till slut om man bara låter den finnas.

Man kanske skulle skriva ner ALLA sina drömmar, stora som små och lägga i en liten fin burk så man blir påmind om att aldrig sluta drömma. Börja med dom små drömmarna och jobba dig vidare. Vad har du för drömmar?

Image

 

Nej, dags att ta tag i dagen, nu har jag svamlat klart för idag 😉

 

Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s