Dags för nya tag

Här va det visst längesen man skrev 😉 har verkligen inte haft lust alls. Hänt mycket på senaste tiden både på gott och ont.
Men idag fick jag ett litet bloggsug så jag gör väl ett försök.

Idag är barnen lediga från skolan och resten av veckan. Bara massa mys!! Just nu sitter dom i köket och ritar av flaggor 🙂 så kul att se när dom är kreativa.

20130508-092216.jpg

Igår var jag på mitt första samtal hos en go tjej på Helhetscentrat. Dom erbjuder jobbcoachning genom arbetsförmedlingen. Dom jobbar på ett mer andligt plan. Det ska bli riktigt spännande att gå där. En gång i veckan ska vi träffas och vi kommer hålla mycket fokus på att bearbeta min sociala fobi och ångest i jobbsökande/sammanhang men även andra situationer. Förhoppningsvis kanske det ska hjälpa mig att nå mina mål. Ibland önskar man verkligen att man va ”normal” och klarade av saker som alla andra men man får försöka fokusera på det fina man har och fortsätta kämpa med allt det svåra.

Jag har tänkt mig att virka en solhatt till Emelie nu när värmen (förhoppningsvis) är här. Igår provvirkade ja en hatt till dockan med ett garn ja hade kvar från en Pippidocka. Blev rätt bra och bomullsgarnet blev perfekt att virka den i. Så ett inköp av vitt bomullsgarn får det bli.

20130508-093258.jpg

Ha!! Emelie bad mig nyss om att sätta upp hennes hår i en tofs. Händer aldrig då hon tycker det gör ont. Jag passade på att göra en snabb liten fläta 😉

20130508-093753.jpg

Nej det kanske är dags att ta tag i den underbart soliga dagen!!

Kram!!

3 reaktioner på ”Dags för nya tag

    • Hoppas du blev nöjd och är det nåt du inte blev nöjd med, färg, storlek, form så säger du till så ändrar jag och gör nytt 🙂

      Tack för länken. Ska kolla in den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s