Hemlig flytt

Idag skulle jag egentligen varit iväg till Claratappen och lämnat plasma. Men då jag fortfarande är förkyld fick jag boka av och boka in en ny tid. Min förkylning har satt sig i bihålorna nu oxå så det gör ont, inte kul. Hoppas det försvinner av sig själv snart.
Istället ringde ja lite samtal, angående jobb och sen blev det ett besök i kil hos min kära kära vän!!

Hämtade en sur liten gumma på dagis men humöret lättade som tur va lite senare. Hon är inne i nån gnällperiod nu. Mycket slänga sig dramatiskt på golvet och gråta. Lite uppmärksamhet kanske damen är ute efter?! 😉

Idag flyttade Pippi till sin rätta ägare utan Emelies vetskap. Om hon visste det skulle hon bli så ledsen. Hoppas hon inte börjar prata om den 😉 får försöka virka en till helt enkelt.

20130308-202258.jpg

Nu, fredagsmys!!

Kram!!

3 reaktioner på ”Hemlig flytt

  1. Du är så otroligt duktig på att virka! Det finns en liten affär i Karlstad där olika hantverkare lämnar in saker och sedan turas om att stå i butiken. Jag läste i deras skyltfönster att de sökte fler medarbetare. Nu minns jag tyvärr inte vad butiken hette, men den ligger snett mittemot restaurang Munken. Förresten, kan jag beställa en Pippi-docka av dig? Betalar givetvis.

    • Tack för den fina komplimangen 🙂 Jaha jag vet nog vilken butik du menar men jag visste inte att det funkade så där. Värt att kolla upp 🙂
      Javisst får du beställa en docka, men jag vill bara förvarna att det kan ta lite tid, inte alltid jag har tid att sitta men självklart ska ja försöka skynda på den isf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s