Snurrigt värre

Sitter med morgonkaffet. Pojkarna är i skolan och Emelie ligger i soffan och myser till Disney jr. Patric jobbar och jag vill oxå ha ett jobb… Ett roligt jobb som känns givande och man trivs med. Det snurrar i huvudet på mig varje dag. Vad ska man bli?? Läkarsekreterarjobbet va kul men jag undrar om det inte blir för enformigt för mig. Jag tröttnar så fort på saker, eller rättare sagt jag är en periodare, så jag kanske behöver ett mer varierat jobb. Jag tycker om barn, ska man jobba med barn? Förskollärare.. Lång utbildning… Känns tufft på många vis.. Barnsköterska på neonatalavdelning eller barnavdelning, förlossning, men tycker ja om Sjukhusmiljö? Finns påpyggnadsutbildning på undersköterskeutbildningen jag har så man blir specialiserad på sjuka barn.
Arbetstiderna väger tungt för mig oxå. Jag vill verkligen inte jobba kvällar och helger så där försvinner några jobb.
Jaa ni märker, tankarna går men jag kommer ingen vart 😦

Sökt sommarjobb på lite olika ställen men väntar på svar. Ska man lyckas få nåt? Det känns så tufft på arbetsmarknaden. Jag känner mig liten och inte alls lika kvalificerad som alla andra.
Dåligt samvete för att man sinkar familjens ekonomi gör inte saken bättre… Frustration på hög grad!

Fick hem korten på Emelies 2 årskalas hon hade på dagis 🙂 så söt lilla prinsessan. Jag älskar Emelies avdelning, man skulle kunna stanna där en hel dag och bara va 🙂 underbara fröknar som verkligen bryr sig passionerat om barnen och oss föräldrar!

20130305-083349.jpg

Nej det är väl dags att göra lite nytta av dagen. Fokusera och fortsätta snurra 😉
Ha en fin tisdag!!

Kram! ❤

3 reaktioner på ”Snurrigt värre

  1. Jag tycker det är viktigare att ha ett jobb, än att jobbet är perfekt. Att jobba handlar ju mycket om att försörja sig, och då får man acceptera vissa nackdelar som följer med arbetet. Ibland kan man behöva börja med några jobb som inte är jätteroliga för att sedan få något bättre. Lycka till!

    • Absolut Karin jag håller med dig men jag har även en längtan efter att hitta rätt, nåt som verkligen är jag. Arbete är ändå en väldigt stor del av livet och Jag har ett stort behov av att trivs för att må psykiskt bra. Jag har provat mig fram och haft jobb där jag verkligen inte trivdes men hade det för just försörjning. Jag hoppas såklart jag hittar ett jobb, vilket som helst men att jag ändå i framtiden kommer fram till det jag verkligen vill göra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s