Äntligen kväll

Ja äntligen är det Kväll. Emelie har varit på dåligt humör idag o mest bara gnällt åt allt o inget. Kevin och Leo har bara legat på soffan som döda sillar och klagat på att det inte finns nåt att göra = dom fick inte spela för mig idag. Tänk att man kan ha såå mycket grejer men ändå inget att göra 😉 Ont i huvudet hela dagen oxå. Tröttsamt. Så ja, det är extra skönt med kväll idag.

Idag ska ungarna i säng i tid för i morgon är det fritids och dagis. Första dagen sen skolavslutningen. Tyvärr ska Emelie gå på ett annat dagis eftersom dom slår ihop förskolorna på sommaren. Känns som det kommer bli jobbigt att lämna henne. Dels så är det längesen hon gick på dagis och sen ett helt främmande ställe samt att det skulle va nån fröken hon knappt sett 😦 vi får se hur det går.

Barnen tyckte vi kunde fika lite glass efter maten så det gjorde vi. En liten fin stund på denna tråkiga dag iaf 😉

20120717-194317.jpg

Lurpan vet vart det spills mest och att det är där man ska sitta om man vill smaka lite. Men hon fick även slicka min skål sen.

20120717-194428.jpg

Fick lite hjälp av Emelie när jag plockade ur diskmaskinen förut. När jag inte hade nåt mer åt henne fortsatte hon tydligen att fylla på med sina grejer 🙂

Nu ska dom stora killarna i säng.
Ha det gott!!
Kram ❤

En reaktion på ”Äntligen kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s