Frågor och fotboll

Jag sitter i soffan med Kevin och Leo på varsin sida. Fotboll på tv:n. Kevin hejar på Spanien och jag har nog aldrig kunnat så många fotbollsspelares namn förut haha. Leo sitter och pratar och pratar, men inte om fotboll. Han frågar en massa om allt och ingenting och undrar varför det är så svårt att sitta still. Antagligen har myrorna flyttat in i pyjamasbyxorna får han till svar 😉

På vägen hem efter handlingen ikväll hittade vi lite djur. Cirkus scott är i stan och elefanterna, kamelerna och hästarna va ute i hagarna. Vi svängde in och hälsade lite. Leo matade elefanten.

20120627-221821.jpg

Jag är så trött så trött idag. Emelie sover dåligt då hon haft feber och det innebär automatiskt att jag sover dåligt oxå. Hoppas på en bättre natt inatt.

Imorgon ska jag vara med syrran på jobbet en sväng. Vi får prova på olika jobb som vi tycker är intressanta på min kurs. Jag ville helst vara hos nån Läkarsekreterare men ingen har velat ta emot mig i sommar, tyvärr. Men på trafikskolan har dom ju oxå lite administrativt och receptions jobb vilket jag ju är lite intresserad av.

Nu tror jag min lilla pratkvarn somnat i soffan och jag ska försöka ta mig upp i sängen jag med. Får väl titta klart på fotbollen med Kevin först 😉

kram och god natt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s