Litet uppehåll

Det har visst blivit ett litet uppehåll i skrivandet. Ibland infinner sig inte skrivlusten fast man har saker att berätta.

I helgen var vi på serie mässa (lördagen). Barnen fick träffa Darth vader och alla andra star wars figurer. Det tyckte dom va jätte kul och spännande.

20120529-160028.jpg
Liten Leo Darth Vader

På söndagen var det morsdag samt att vi va på kalas för svärmor och svägerskan. Dom bjöd på pizza och äppelpaj 🙂
Fick presenter av barnen. Chokladskar och lotter, som ja vann 40 kr på.

20120529-160251.jpg
Presenter till mor ❤

Igår började jag på en kurs som heter Arcus – personlig inventering. Meningen är att man ska hitta sin personlighet och vilka egenskaper man har och ev. sätta in det i olika arbeten så man förhoppningsvis kommer fram till vad man vill jobba med. Finns även möjlighet till praktiker och besök på olika arbetsplatser om man är intresserad av att se irl om det skulle va nåt som passar en. Det är jätte trevliga människor och mysiga lokaler. Dessa två dagar har bara varit positiva och roliga. Hoppas att detta ska ge nåt.

Min vän Madeleine gör väldigt god lchf mat. Alltid när man är där får man nåt gott och spännande 🙂 provade att göra en av hennes vitkåls sallader igår och den blev supergod. Här kommer det enkla receptet. Allt i önskad mängd. Vitkål, crème fraîche, majonäs, salt och peppar. Jag hade även i lite citron för o få lite syrlighet.

20120529-161304.jpg
Biffar med vitkålssallad och cocktail tomater

Ikväll är det dags för Kevins sista klassfotbolls match. Hoppas på vinst och att dom går till final. Igår spelade Leo sin sista match och vi hoppas självklart även där på final 😉

Kram!!

En reaktion på ”Litet uppehåll

  1. Ibland blir det små uppehåll i bloggen. Härligt att du uppdaterat den nu vännen. Va kul för barnen och Patrik ( antar jag ) ;))

    Den kursen du går på verkar verkligen toppen vännen.
    Vilken fin möjlighet.

    Kram Madeleine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s